Webdesign

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u zich op het internet zou willen presenteren. Zo zou u bijvoorbeeld de activiteiten van uw onderneming kunnen presenteren, waardoor u wereldwijd potentiƫle klanten kunt aantrekken. Of u heeft een interessante hobby en u wilt graag een community oprichten waarin u in contact kan komen met uw gelijkgestemden. Maar het is tegenwoordig niet meer voldoende om zomaar een website online te zetten. Hoe zorgt u ervoor dat u gevonden wordt en dat mensen u ook blijven bezoeken?

Onze werkwijze

In onze effectieve werkwijze brengen we eerst uw wensen in kaart. Waarom wilt u een website en wat wilt u eigenlijk daarmee bereiken? Hierbij geven wij u tips en adviezen, sturen u bij en trappen waar nodig op de rem. Tegenwoordig is alles mogelijk op het internet, maar wat heeft u aan dure functionaliteiten zoals een uitgebreide klanten log-in als u maar relatief weinig klanten heeft? Wij zien een website immers als een investering die in de eerste plaats zichzelf moet terugverdienen en op den duur een nieuwe waarde of omzet aan uw activiteiten moet opleveren. Door een voortdurende toetsing op de bekende valkuilen loopt u weinig risico’s.

Technieken

Onze kennis focussed zich op de laatste standaarden binnen de Content Management Systemen zoals WordPress. Dit in combinatie met aanvullende programmeringen in html, php en css maken uw website consistent en flexibel. Als u dat wilt, kunt u zonder enige programmeerkennis zelf de inhoud van uw website bijhouden. En mocht het niet lukken dan kunt u altijd ons nog even het duwtje in de goede richting laten geven.

Grafisch ontwerp

Naast het ontwerp van uw website zelf, kunnen wij u tevens ondersteunen in het ontwerpen van uw logo, visitekaartjes of briefpapier. Over het algemeen is onze grafische kennis en kunde voldoende om uw bedrijf of organisatie een mooi en strak gezicht te geven. Aan enkele steekwoorden en kleuren hebben wij genoeg om in samenspraak met u uiteindelijk tot een tevreden eindresultaat te komen. Uiteraard kunt u dit ook uitbesteden aan een professioneel ontwerpstudio, maar als uw budget dat niet toelaat helpen wij u graag.

De nazorg

Wij feliciteren u van harte wanneer uw website voor het eerst online is. Maar denkt u ook wel eens over wat het u oplevert? Hoeveel bezoekers heeft u per maand en welke pagina’s bekijken ze? Als u 100 bezoekers per dag heeft maar niemand maakt gebruik van uw diensten of producten dan is er iets mis. Tijdens de bouw van uw website besteden wij veel zorg aan SEO (optimalisatie voor zoekmachines) zodat u niet ergens op de 32e pagina van Google beland. Daarnaast is het mogelijk om uw site periodiek te evalueren zodat uw doelstelling haalbaar wordt.